Hazánkban is elérhetővé vált az Xbox Design Lab

A Microsoft kontrollertervező szolgáltatását korábban csak külföldi címre való rendeléssel érhettük el.

A Microsoft sok év után végre Magyarországon is elindította Xbox Design Lab névre keresztelt szolgáltatását, amelynek segítségével könnyedén tervezhetünk egyedi kontrollereket.


PROHARDVER! kontroller [+]

A hazai bevezetésnek köszönhetően a felület is magyarul kommunikál velünk, továbbá lehetőségünk van magyar szállítási címet is megadni rendeléskor, az árak viszont – legalábbis cikkünk írásának pillanatában – még csak euróban vannak jelezve. Ahogy az az egyedileg tervezhető termékeknél megszokott, a vételár jóval magasabb, mintha egy áruházban leemelnénk a polcról az eredeti verziót, a Design Lab-féle kontroller 70 eurós alapárról indul, amit olyan finomságokkal könnyen 100 euró környékére tornászhatunk, mint például a gumírozott hátlap és markolat, a fémből készült D-pad vagy ravasz, a camo-mintás burkolat, vagy épp a gravírozás.


[+]

A Microsoft fiókunkba történő belépés után a terveket lehetőségünk van elmenteni későbbre, sőt, a közösséggel is megoszthatjuk, amit később a Közösségi galériában mások elképzeléseit böngészve viszontláthatunk.

Előzmények

Hirdetés