Három új Bluetooth eszközt mutatott be az EPoX

A Bluetooth vezeték nélküli kommunikációs szabvány iránt igen komoly elkötelezettséget mutató EPoX május végén újabb eszközökkel bővítette termékkínálatát. A BT-DG07A+ típusjelzést viselő USB adapter Bluetooth 2.0 szabvánnyal kompatibilis vezérlőáramkört rejt magában, melynek segítségével a szabvány korábbi változataival visszamenőleg is kompatibilis egység 250 m-es hatósugáron belül, maximálisan 2,1 Mbps átviteli sebesség mellett tud kommunikálni más berendezésekkel.


A gyártó BT-PA04AU típusjelzést viselő nyomtatókiszolgálója 100 méteres körben fogadja a kéziszámítógépekről, okostelefonokról, vagy más hasonló eszközökről érkező képeket, melyeket a beépített képfeldolgozó egység segítségével az optimális nyomtatási minőség elérése érdekében szükség esetén át is tud alakítani. Az egység az összes Bluetooth nyomtatási profillal kompatibilis, illetve ismeri az általánosan használt nyomtatási leírónyelveket.

Az EPoX a sikeres processzorcsaládnál megismert névvel illeti Bluetooth szabvánnyal kommunikáló billentyűzet-egér párosát, mely az utolsó a bemutatott egységek sorában. A Barton névre keresztelt kombó a PC-től akár 30 méteres távolságban is használható, ezzel egészen speciális igényeknek is megfelelve.


  • Kapcsolódó cégek:
  • Epox

Azóta történt

Hirdetés