Íme, a billentyűzet, aminek mindene cserélhető

A Glorious PC Gaming Race megvalósította a teljesen moduláris mechanikus klaviatúrát.

Valószínűleg nem sokan hallottak a Glorious PC Gaming Race nevű cégről, melynek nevét valószínűleg a PC-s játékosok érteni fogják. A vállalat azonban nem viccel, ugyanis tényleg olyan kiegészítőket kínál a játékosoknak, amelyek még a maguk kategóriájában hasznosak is. Az új Glorious Modular Mechanical Gaming Keyboard nevű billentyűzet egy teljesen moduláris mechanikus klaviatúra, ami konkrétan azt jelenti, hogy nem csak a billentyűk, hanem az alattuk rejlő kapcsolók is cserélhetők.


[+]

Maga a 104 gombos, USB interfészre köthető, anti-ghosting technológiát is alkalmazó termék alapesetben Gateron Brown kapcsolókkal érkezik, de igény esetén vásárolható hozzá egy kiegészítő, ami 120 (+/-1) darab Gateron Clear, Red, Black, Blue, Green vagy Brown kapcsolót tartalmaz. Ezeknek a sajátosságai a hivatalos oldalon ellenőrizhetők is. A lényeg innen már látszik, mivel a felhasználó tetszőlegesen kicserélheti a kapcsolót bármelyik gomb alatt, így biztosítva teljesen személyre szabott élményt.


[+]

A kapcsolók kompatibilisek a billentyűzetbe épített vörös LED-del, aminek a vezérléséhez nem szükséges feltelepíteni semmilyen szoftvert, mivel pusztán billentyűparancsokkal konfigurálható.


[+]

Bár maguk a kapcsolók a Gaterontól származnak, a billentyűzet kompatibilis a Cherry MX kapcsolókkal is, amihez vásárolhatók MX-hez való billentyűk is. Utóbbi már teljesen a felhasználón múlik, de fontos, hogy a Glorious PC Gaming Race úgy is vállalja a termékre a garanciát, ha a felhasználó esetleg nem a szállított kapcsolókkal és billentyűkkel használná.

A Glorious Modular Mechanical Gaming Keyboard 100 dolláros áron érhető el, míg az opcionális, 120 darab extra kapcsoló 35 dollárért rendelhető meg.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés