Visszafogott megjelenésű G-szériás mechanikus Logitech billentyűzetek

A Logitech bemutatta G610 Orion Red és G610 Orion Brown gamer mechanikus billentyűzeteit. A 153 x 443,5 x 34,3 milliméteres és 1,2 kilogrammos, vezetékes klaviatúrák lényegében egyformák, az egyetlen eltérés, hogy előbbit a lineáris működésű, de nem érzékelhető nyomásponttal rendelkező Cherry MX Red, utóbbi pedig a szintén lineáris, de jól érzékelhető nyomáspontú Cherry MX Brown mechanikus billentyűkkel szerelték fel – tehát érdekes módon nem a saját fejlesztésű Romer-G kapcsolókat használták.


[+]

A strapabíró, egyenként 50 millió leütésre hitelesített gombok ujjlenyomatálló matt bevonatot és személyre szabható fehér LED háttérvilágítást kaptak. A Logitech Gaming Software (LGS) segítségével minden egyes billentyű fényerőssége állítható és személyre szabható, így akár azt is meghatározhatjuk, hogy játék közben mely gombok legyenek megvilágítva és melyek nem, és a fényekhez alváskapcsoló is beállítható, mely lekapcsolja a világítást, ha nem használjuk a billentyűzetet.


[+]

Továbbá egyedi megvilágítás rendelhető a különböző parancsokhoz, sőt az LGS-sel különböző Logitech G felszereléseink is szinkronizálhatóak, így azok egyforma megvilágítással működhetnek. A friss beviteli eszközöket természetesen dedikált médiavezérlő gombokkal és hangerőszabályzó görgővel is ellátták.

A Logitech G610 Orion Brown és a Logitech G610 Orion Red várhatóan 2016 áprilisában lesz elérhető Európában 139 eurós ajánlott, kiskereskedelmi áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés