Elérhető a múlt heti GeForce driver gyorsjavítása

A 397.55-ös meghajtó most már minden GeForce GTX 1060-as VGA-ra jól települ, illetve két további hibát is javít.

Az NVIDIA az elmúlt héten adta ki a 397.31-es WHQL meghajtót, amiről viszonylag hamar kiderült, hogy nem kedveli az egyes GeForce GTX 1060-as VGA-kat. A vállalat a begyűjtött adatok után rájött a hiba okára, így megérkezett a gyorsjavítás, amivel az említett VGA-t használó réteg is biztonsággal telepítheti az eszközillesztőt.

A fentieken túl az eredeti driverrel voltak még gondok, így például a Netflix esetében akadozott a lejátszás, illetve érdekes módon a telepített meghajtó szimplán eltűnhetett a gépről, ha a felhasználó a Windows 10 operációs rendszert hosszabb ideig csak úgy magára hagyta. Persze újra lehetett telepíteni a csomagot, de az ugyanúgy megint eltűnhetett. Ezeket a hibákat az új Hotfix teljesen megszünteti, illetve járulékos extraként még a Microsoft Surface Book notebookokhoz is kínál támogatást.

Az új, 397.55-ös csomag a 64 bites Windows 10, 8.1 és 7 operációs rendszerekre telepíthető, és a GeForce 600, 700, 900, 1000 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.17.0524-es verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

A driver a megfelelő operációs rendszerre az alábbi oldalról tölthető le.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés