Computex 2021: az MSI hardvercsomagjához készültek az új G.Skill memóriák

A 32 GB-os szett egy eléggé combos (de VGA-t, háttértárolót és tápegységet nélkülöző) konfiguráció egyik elemeként mutatkozik be.

A G.Skill bejelentett egy új memóriaszettet, ami önmagában nem, csupán az MSI MPG Gaming Maverik csomag részeként lesz megvásárolható. Ebből már szinte adja magát, hogy az újdonság a Trident Z Maverik nevet kapta, s bár a címezhető RGB diffúzorral feldobott bordázata követi a patinás gyártó dizájnfilozófiáját, itt-ott módosítottak rajta egy kicsit, hogy jobban passzoljon az MSI ketyerék szín- és formavilágához.


[+]

A 32 GB-os készlet két, 3600 MHz-en ketyegő, 16 GB-os modulból áll, amelyek CL 18-22-22-42-es időzítésekkel érkeznek, és 1,35 voltra vannak belőve. A pakk, aminek az egyik alkotóeleme lesz, majdhogynem egy komplett gépet takar, ugyanis egy 8-magos Intel Core i7-11700K processzorral, egy MSI MPG Z590 Gaming Edge WiFi alaplappal, egy MPG CoreLiquid K360 SP kompakt AIO-val és egy MPG Velox 100 AirFlow SP házzal együtt lehet majd csak begyűjteni.


[+]

A korlátozott darabszámú összeállítás várhatóan még a hónap folyamán elérhetővé válik, de a leendő vételárat egyelőre nem kötötték az orrunkra.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés