Hirdetés

Fujitsu P23T-6 FPR 3D kijelző IPS panellel, professzionális célokra

Hirdetés

A Fujitsu bemutatta 2D és 3D használatra is alkalmas P23T-6 FPR 3D kijelzőjét. A gyártó legújabb 23 hüvelykes 2D/3D kijelzőjével a fejlett grafikus alkalmazásokat (CAD/CAE), szimulációs szoftvereket és térinformatikai/műholdas adatfeldolgozó rendszereket használó grafikus szakembereket veszi célba. További célpiacok között szerepel az építészet, az orvosi megfigyelés, a reklámtevékenység és minden olyan szegmens, ahol széles körben terjed a 3D alkalmazások használata. A különleges jellemzők között szerepel a DICOM-kompatibilis gammabeállítás, ami a szürkeskálás grafikák megtekintését és klinikai vizsgálati alkalmazások használatát segíti.


[+]

A LED háttérvilágítású, 1920x1080 képpont megjelenítésére alkalmas, 178 fokos betekintési szögekkel és 5 ezredmásodperces válaszidővel rendelkező IPS panel a már jól ismert passzív, kis tömegű polarizációs szemüveget igénylő Filmtype Patterned Retarder megoldásra épít, ami vibrálásmentes 3D képet biztosít. A gyártó törekedett az alacsony fogyasztásra, így üzemi körülmények között a LED háttérvilágításon felül az automatikus fényerő-érzékelő és Eco-üzemmód nyújt ebben hatékony segítséget, míg készenléti állapotban a Fujitsu egyedülálló megoldása garantálja a 0 wattos fogyasztást.


[+]

Az új modell „négy az egyben” talppal rendelkezik, ami a dönthetőség mellett lehetővé teszi a képernyő magasságának állítását, elforgatását és a porté módot is. A csatlakozók között D-Sub, DVI és DisplayPort található, valamint a házba beépítésre került egy sztereó hangszórópár valamint egy négyportos USB 2.0 HUB is. A kijelző várható végfelhasználói ára bruttó 130 000 forint körül alakul.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés