Hirdetés

Friss házduó a SilentiumPC kínálatában

A Regnum RG6V TG és EVO TG modellek átlagos specifikációkkal és beépített ventilátorokkal rendelkeznek.

Két új házzal jelentkezett a SilentiumPC, melyek specifikációikat tekintve megegyezők, a négy darab beépített ventilátor típusa azonban eltérő a két modell esetében. A Regnum RG6V TG belterében egyszerű Sigma HP 120 mm légkavarók dolgoznak egy splitterrel az alaplapra kötve, az RG6V EVO TG ARGB-ben pedig – ahogy már a modellnévből is sejthetjük – címezhető LED-ekkel ellátott Stella HP ARGB CF 120 mm ventilátorokat találunk, melyeket a tartozékként a csomag részét képező Nano RGB kontroller mellett alaplapunk szoftverével is vezérelhetjük.


[+]

Ezt leszámítva egyébként nincs különbség a két ház között, a 470 x 443 x 221 milliméteres dimenziókkal rendelkező duó egyaránt maximum E-ATX méretű alaplapok, 360 mm hosszú grafikus kártyák és 162 mm magas processzorhűtők befogadására képes. Adattárolóból két 2,5 hüvelykes és két 3,5 hüvelykes példányt szerelhetünk be, előbbiek az alaplaptálca mögött, utóbbiak pedig a tápegység kamrájában kereshetnek helyet maguknak.


[+]

A kábelmenedzsmentre a gyártói termékoldal kifejezetten büszke, amiből mi a képeken ugyancsak a tépőzáras rögzítőelemeket látjuk, de végső soron már ez is több, mint a semmi. A ház I/O kivezetésekkel is rendelkezik, méghozzá a tetőlemez előlap felőli szekcióján, ahol a bekapcsoló és reset gomb mellett két-két 3.2 Gen1-es USB és 3,5 milliméteres jack csatlakozó sorakozik.


[+]

A gyári hűtőventilátorokat természetesen igény szerint lecserélhetjük saját megoldásokra, de akár radiátorokat is beszerelhetünk, előre legfeljebb 360, fentre 280, hátra pedig 120 mm hosszúak férnek be.

 


[+]

A SilentiumPC Regnum RG6V TG és TG EVO házak már rendelhetők a gyártó partnereitől, árcédulájukon az 56 és 69 dolláros összegek szerepelnek.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés