Fehérbe öltöztetett RTX 2080 Super, ASUS-féle tálalással

A gyártó weboldalán felbukkant a csúcskártya fehér színű verziója, egyelőre még specifikációk nélkül.

Hirdetés

Az ASUS weboldalán megjelent egy új grafikus kártya ROG Strix GeForce RTX 2080 Super O8G White Gaming néven, mely esetében ugyan a specifikációs fül egyelőre nem elérhető, így például az órajelek sem ismertek, a kártya létezése és néhány tulajdonsága már biztosra vehető.


[+]

Az eszköz legérdekesebb pontja természetesen a külső, hiszen a három Axial-tech ventilátortól kezdve a kereten át a backplate-ig minden oldalon a fehér dominál, ráadásul a piacon már egyébként is különlegesnek számító dizájnt még Aura Sync-kompatibilis RGB LED-ekkel is felturbózták, ezzel is lehetővé téve a rendszerünkhöz leginkább passzoló színkombináció kiválasztását. A kártya olyan funkciókkal is el van látva, mint az ASUS FanConnect II és a 0 dB mód (alacsony terhelésen a ventilátorok nem üzemelnek), de a MaxContact technológia is a gyártó saját megoldásai közé tartozik. Utóbbi a hűtőrendszer átlagosnál kétszer nagyobb érintkezési felületére utal a GPU esetében, ami egy ilyen teljesítményű kártyánál nem egy buta lépés, a termékoldal továbbá kitér a tápellátáshoz szükséges komponensek csúcsminőségű mivoltára is.


[+]

Csatlakozókból összesen hetet találunk az eszköz két oldalán, ebből a két 8 tűs a tápellátásért felel, míg a maradék öt (két HDMI, két DisplayPort, egy USB Type-C) képkimenet formájában a hátlapon kapott helyet.


[+]

Ahogy a részletesebb specifikációk, úgy a piacra kerülés időpontja és az árazás sem publikus egyelőre.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Előzmények

Hirdetés