Érintőképernyős LCD-PC a HP-től

A HP a CES 2009 keretében bemutatta a TouchSmart IQ506 típusú, otthoni környezetbe szánt számítógép üzleti változatát, mely TouchSmart Business DX9000 néven kerül majd a boltokba. A külső kialakítás szempontjából nincs sok eltérés a két modell között, az új jövevényt is a TouchSmart termékekre jellemző kompakt stílusjegyek uralják.

Hirdetés

A gépezetbe 2,26 GHz-es, P8400 típusú Intel Core 2 Duo processzor kerül, 4 GB memóriával kiegészítve. A 22 hüvelykes szélesvásznú, érintőképernyős kijelzőről egy Intel GMA integrált grafikus processzor gondoskodik. Az adattárolási feladatokat a 320 GB-os merevlemez és beépített DVD-író látja el.

A TouchSmart IQ506-tal ellentétben a Business DX9000-hez a HP mellékeli a saját fejlesztésű Power Manager szoftvert is, mellyel könnyen lehet energiát spórolni a különböző beállítások alkalmazásával. Emellett a HP Total Care Advisor is jár a számítógéphez, ezzel a rendszer állapota nyomon követhető a hardverektől kezdve a biztonsági frissítésekig.

A 64 bites Windows Vista Business operációs rendszerrel előtelepített termék rendelkezik még beépített kártyaolvasóval, sztereó hangszóróval, webkamerával és vezetékes, illetve vezeték nélküli kommunikációs lehetőségekkel. A számítógéphez vezeték nélküli egér és billentyűzet is jár. Az új TouchSmart Business DX9000 típusú LCD-PC a jövő hónaptól lesz elérhető, ajánlott fogyasztói ára 1399 dollár.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HP

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés