Új All-in-One PC a Lenovótól

A Lenovo bejelentette IdeaCentre A600 névre keresztelt All-in-One PC-jét, mely ergonomikus kialakításával és 21,5 hüvelykes, szélesvásznú kijelzőjével ideális jelölt lehet a nappaliba multimédiás mindenesnek.

Hirdetés

A gépezetbe Intel Pentium Dual-Core vagy mobil Core 2 Duo processzor választható, maximum 4 GB DDR3 szabványú memória alkalmazása mellett. Az 1920x1080 képpont megjelenítésére képes kijelzőről alapfelszereltség esetén egy Intel GMA X4500HD integrált grafikus processzor gondoskodik, de a vásárló kérésére lehetőség van fejlettebb multimédiás képességekkel megáldott AMD Radeon HD szériás grafikus vezérlő beépítésére is, melyhez 256 vagy 512 MB kapacitású grafikus memória társítható. A konfigurációhoz maximum 1 TB-os merevlemez rendelhető, a beépített DVD-író pedig igény szerint Blu-Ray-olvasóra cserélhető.


[+]

A tervezők a hangzásvilág kialakításánál is kitettek magukért, hiszen a hangkeltésről a sztereó hangszórók mellett egy beépített mélynyomó is gondoskodik, ezenkívül lehetőség van – a beépített tévétuner segítségével – az éppen sugárzott műsor rögzítésére is. A kényelmes navigálásért a mellékelt távirányító felel, mely az alapfunkciók mellett úgynevezett levegőegérként is működik, így a kézmozdulatokat gyors válaszidejű kurzorvezérléssé alakítja. A kommunikációs lehetőségeket Ethernet és 802.11a/b/g Wi-Fi képviseli, de opcionálisan kérhető a gép 802.11n szabvánnyal kompatibilis, vezeték nélküli kártyával is. Ezenkívül a beépített kártyaolvasó és webkamera mellett – a perifériák csatlakoztatására – hat darab USB 2.0 interfész és egy Firewire port van fenntartva.

Az új Lenovo IdeaCentre A600 legolcsóbb változatának specifikációi még nem kerültek nyilvánosságra, de az már kiderült, hogy az áprilisban megjelenő termék Windows Vista Premium vagy Basic operációs rendszerrel lesz rendelhető, és minimum 999 dollárt kell majd fizetni érte.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés