Hirdetés

Az Epsonnak már nem téma a Full HD

Az Epson bejelentette, hogy elkészült világ első magas hőmérsékletű poliszilikont (HTPS) alkalmazó TFT folyadékkristályos panelje, mely 4096x2160 képpontos natív felbontást kínál a 3LCD projektorok számára.

Az Epson a C2 Fine technológiát használó panel átlósan 1,64 colos terjedelemmel rendelkezik, míg a pixelméret 9 µm. A vállalat a rendszer fejlesztése során egy magas felbontásokra optimalizált vezérlési eljárást is megalkotott, amely lehető teszi kivetített kép magas fényerejét és kontrasztos megjelenését.

Az új technológiával gyártott projektoroknak az üzleti prezentációkon kívül az osztálytermekben, az előadótermekben, a tömegrendezvényeken és elvétve az otthonokban lehet hasznát venni, mivel egyre több HD-felbontású műsor érhető már el. A 8,85 megapixeles panel négyszer részletesebb képet nyújt, mint a 2,1 megapixeles Full HD, így ideális megoldást jelenthet az olyan speciális területek számára is, mint az ipari vagy építészeti tervezés és szimuláció.

Az Epson partnerei már rendelhetik az új generációs HTPS TFT panelt, így az erre épülő projektorok hamarosan elkészülhetnek.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Epson

Azóta történt

  • Új projektorok a Favitól

    A mobilitás és az egyszerű használat volt a fő szempont a Rioled-Q és a Rioled-V kifejlesztése során.

Előzmények

Hirdetés