Hirdetés

Elegáns Chenbro midi torony

A Chenbro inkább speciális vásárlói igényeket kielégítő Gaming Bomb, Gaming Bomb II és Xpider II házai után egy elegánsabb, otthoni és irodai környezetbe egyaránt illeszkedő PC-ház is megérkezett hazánkba.

A 61322-es jelzést kapott ház mérete 438 x 180 x 428 mm, s ATX formátumú alaplapokat fogad. Négy 5,25 hüvelykes és egy 3,5 hüvelykes meghajtórekesze érhető el kívülről, belül pedig két 3,5 colos merevlemez kaphat helyet – ezek szerelését a kivehető rekesz hivatott megkönnyíteni.

A hűtést egy 80 mm-es ventilátor segíti, ezen kívül még egy 92 mm-es rögzítésére van mód. Az oldallapon található légtölcsér a processzort látja el friss levegővel. Az előlap lehajtható fedele alatt USB- és audiokivezetések rejlenek. A 61322 jelzésű midi torony bruttó kiskereskedelmi ára tápegység nélkül 10250 forint körül alakul.

Azóta történt

  • Casetek CK-1020 ház

    Bemutatjuk a Casetek CK-1020 típusú számítógépházát.

  • Asus Vento 3600 ház

    Olasz sportautókat megszégyenítő küllemű PC-házat tett le ajtónk elé az Asus.

  • Játékgépek ésszerűen

    Ma azoknak szolgálunk hasznos tippekkel, akik játékra használt konfiguráció építésén gondolkodnak, de nem akarják pazarolni pénzüket.

  • Noteszgépek a Sulinetben

    Megszokott hardverajánlónk után ma a Sulinet felé fordulunk; a program noteszgépei közül hívjuk fel néhányra a figyelmet.

Előzmények

Hirdetés