Hirdetés

Játékgépek ésszerűen

Alaplapok

Tovább folytatódik a tavaszi raktársöprés; néhány újdonság és sokféle akciós termék felsorolása mellett összeállítottunk három játékos gépet az ésszerűség jegyében. Árainkat nagykereskedelmi partnereink listái alapján képeztük tíz százalék kiskereskedelmi haszonkulcs és huszonöt százalék áfa hozzáadásával.

Hirdetés

Alaplapok

Erre a hétre nem jutott új alaplap, de két SLI-s deszka ára is jófelé – azaz lefelé – mozdult. A „legolcsóbb SLI-s” címet továbbra is a múlt héten érkezett Asus A8N-SLI birtokolja. Korábbi 39 800 forintos áránál kétezerrel lett olcsóbb, így már azoknak is érdekes alternatíva lehet, akik eddig az nForce4 Ultra chipes alaplapokkal szemeztek.


Asus A8N-SLI – a legolcsóbb két videokártyás

Az SLI-s lapok skáláján a csúcsmezőnyben elhelyezkedő MSI K8N SLI Platinum is olcsóbb lett, már „csak” 47 000 forintot kell a boltban hagyni a két videokártyát, tíz merevlemezt, 4 GB memóriát kezelő nForce4 SLI chip köré épülő alaplapért, melyen három hálózati vezérlő (két gigabites és egy Wi-Fi) és egy kiváló minőségű SoundBlaster Live 24 hangchip is helyet kapott.


MSI K8N SLI Platinum – egy csárda két dudásnak

A Socket 754-es nForce3 250-es alaplapoknál is kellemes árakat találunk. Az eddigi árbajnok, a Chaintech VNF3-250 18 600 forintos árát elérte a Gigabyte belépő szintű K8-as alaplapja, a K8NS. Ezek az olcsó, de jó teljesítményű deszkák ideálisak lesznek a múlt héten bemutatott kisebb Socket 754-es Sempronok alá.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés