Elég kiábrándító élőben a OnePlus QLED tévéje

Viszont tény, hogy a kínai cég televíziója igencsak figyelemreméltó dizájnt kapott.

A OnePlus alapvetően telefonjairól ismert, de a cég már egy ideje próbálkozik betörni a televíziós szektorba is. Egyik legfrissebb termékük a Q2 Pro névre hallgat, és megturnéztatták a barcelonai MWC kiállításon is, ami arra utal, hogy az európai bevezetést is tervezgetik.


[+]

A termék az előzetes információk alapján nem tűnt rossznak, hiszen egy 55 hüvelykes méretű, 4K felbontású QLED panelre épül. Az említett eseményen sikerült megvizslatni élőben is, és sajnos meg kellett állapítanunk, hogy a cég előtt még hosszú út áll a tévés fronton, a kép ugyanis kifejezetten fakónak, olykor-olykor ráadásul zajosnak is tűnt, ráadásul még úgy is sikerült némi szaggatásba belefutni, hogy nem töltöttünk sok időt a társaságában.

A dizájn figyelemfelkeltő, köszönhetően a nagy képernyő alá épített krómozott hangprojektornak. Ennek köszönhetően valószínűleg jobban szól, mint a nagy átlag, de sajnos a helyszínen a nagy zajban ezt nem tudtuk megvizsgálni. Egy szó, mint száz, az remek, hogy van OnePlus tv, de az viszont nem annyira, hogy a kép minősége csalódást okozott.

Előzmények

Hirdetés