Egy honfitársunk lett a Guru3D hónap moddere

A Guru3D.com 2008 júliusában kezdte el a cikksorozatot, melyben minden hónapban kiválasztanak egy friss, számukra tetsző modding alkotást, és egy interjú keretein belül bemutatják mind a moddert, mind pedig a remekművét, amivel sikerült kivívni a megtiszteltető címet.


(forrás: Guru3D.com) [+]

Kerekes János, online körökben ismertebb nevén jones965 bizonyára nem ismeretlen tagja a magyar modding közösségnek, több világszínvonalú remekmű is született már a kezei között. Legújabb számítógépe például olyannyira jól sikerült, hogy a Guru3D sem tudott elmenni mellette szó nélkül, így történhetett az, hogy 2012-ben az év első hónap moddere egy magyar résztvevő lett.


(forrás: Guru3D.com) [+]

A teljes cikk itt olvasható, ezért a részleteket nem is nagyon taglalnánk, azt azonban fussuk át gyorsan, hogy milyen hardverek sorakoznak ebben a csodálatos csomagolásban, mert az is nagyon rendben van. A gép lelkét egy ASUS Rampage III Black Edition alaplapban lévő Intel Core i7 990X processzor és 3 x 2 GB Corsair Dominator GT (2000 MHz) memória képzi.


(forrás: Guru3D.com) [+]

A háttértárak szempontjából is naprakész az összeállítás: az operációs rendszer és a gyakran használt programok egy 120 GB-os OCZ Vertex 3 és egy 60 GB-os Vertex 2 SSD-n tobzódnak, míg az adatok tárolására egy terabájtos Hitachi merevlemez áll rendelkezésre. Igazi különlegességét azonban az átalakított Silverstone TJ-07S házban munkálkodó egyedi vízhűtés adja, mely a szokásos műanyag tömlők helyett merev fém csövekben keringeti a folyadékot. Bár a legutóbbi MDPC is hasonló megoldáshoz folyamodott, de érdemes leszögezni, hogy annak megjelenésekor jones965 már javában benne volt az építkezésben, a koncepció akkor már rég adott volt, tehát nem az említett összeállítás adta neki az ötletet.


(forrás: Guru3D.com) [+]

Mi csak gratulálni tudunk az elért eredményhez és büszkék vagyunk rá, hogy ez a jobb sorsot érdemelt kis közösség továbbra is stabilan képviselteti magát nemzetközi körökben is. Ezúton szeretnénk továbbá  felhívni a figyelmet, hogy egy hamarosan megjelenő interjúban sokkal többet is megtudhattok Kerekes Jánosról és munkásságáról!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés