Maxell dokkolós audioeszközök telefonok és Walkmenek fogadására

Hirdetés

A Hitachi csoporthoz tartozó Maxell bejelentette, hogy két otthoni hangrendszerrel lép piacra az MXSP-BT1300 és az MXSP-1300WM személyében. A két modell első pillantásra úgy hasonlít egymásra, mint két tojás.

Maxell MXSP-BT1300
Maxell MXSP-BT1300 [+]

Mindakettőt két darab, 4,2 wattos, 46 milliméteres alumínium kónuszú hangszóróval látták el, megkapták a Magic Speaker saját technológiát, amelynek köszönhetően elméletileg képesek a virtuális térhatású hangzás megteremtésére, az integrált Dynamic BassReflex Horn névre hallgató eljárás pedig a mély hangok telt megszólalásáért felel.

Maxell-1300WM
Maxell-1300WM [+]

A különbséget a két termék között az jelenti, hogy az 1300WM 22 tűs dokkolója csak a Sony Walkman hordozható zenelejátszók fogadására alkalmas, míg a BT1300 az okostelefonok fogadására alkalmas. Ezen kívül ez utóbbi modell képes a Bluetooth (A2DP) kapcsolat megteremtésére, így tehát a kompatibilis eszközökről vezeték nélküli kapcsolaton keresztül is képes az egyes zenei állományok fogadására. A könnyebb kezelés érdekében külön távvezérlővel is megtámogatott modellek december 13-tól vásárolhatóak meg 120 dolláros áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés