Hirdetés

Munkahelyen és játékbarlangban is megállja a helyét a Sharkoon háza

A jól szellőző fronttal rendelkező újdonság teli oldalpanellel és ablakos kiszerelésben egyaránt választható.

A Sharkoon egy 7 bővítőhelyes, E-ATX-es miditoronnyal gyarapította felhozatalát, ami kétféle kivitelben készül, és az M25 széria utódjának tekinthető. Az M30 Black, illetve M30 RGB névre keresztelt megoldások között annyi a különbség, hogy míg az előbbi teli oldallappal és két PWM-es, világítást nélkülöző (120 mm-es) ventilátorral jön, addig az utóbbi balján edzett üveglapot visel, plusz az egyik – kontrollerrel kiegészített – légkavaró RGB fényekben úszik.


[+]

A 488 mm magas, 220 mm széles és 457 mm mély, gyakorlatilag teljes egészében fémhálóval borított előlapot hordó konstrukció kétkamrás belterében 172 mm magasságú processzorhűtő, 380 mm hosszúságú videokártya, három 2,5, egy 3,5 és egy 2,5 vagy 3,5 hüvelykes meghajtó fér el, miközben a beépíthető szélgépek száma hét, a radiátoroké pedig kettő.


[+]

A tetőlemez jobb első szegmensében két USB 3.0 és egy USB Type-C csatlakozó fogja közre a dupla audio jacket, miközben alkatrészeink tisztaságát természetesen porszűrő betétek vigyázzák. A két modell elvileg már megvásárolható státusznak örvend, és vételáraikat 70, valamint 80 euróban állapították meg.


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés