Hirdetés
- Fixált kábelekkel jönnek a SilverStone legfrissebb, ATX 3.1-es tápjai
- DDR5-ös Ryzenekhez való, fapados deszka tűnt fel a Colorful portfóliójában
- 1440p-s irodai EIZO monitor USB Type-C csatlakozóval
- Prezentálta az új Snapdragon G rendszerchipeket a Qualcomm
- Befutott az Intel-féle XeSS 2 fejlesztőkörnyezete
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Apple asztali gépek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPad topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
snake1977
őstag
Én műszer olajat használok a ventilátorokhoz ha nagyon zörögnek, a picit jobb minőségü példányoknál a hátoldali matrica alatt van egy kis gumidugó ami a tengelyt védi a portól, oda pár csepp műszerolaj és elcsendesül. Ha nagyon koszos a ledes ventilátor akkor meg megy a csap alá, forró víz ecset+szappanozás gyorsan átmosom áztatni nem szabad, és hajszárítóval megszárítom, utána mehet vissza a helyére olajozás után.
Utoljára egy Kolink Observatory házba építettem konfigot, ez a huppogós és a már majdnem elfogadható minőség közé esett, persze TG oldal panel és az rgb ventilátorok mutatósak benne de ezzel ki is merült minden pozitívuma a háznak.
Sokat elmond hogy manapság nem írják oda az anyag vastagságot a specifikációk közé szinte egyik háznál sem.
Most egy Raidmax Magnus gaming towert használok, egyetlen komoly probléma vele a porszűrés, az elölapban semmiféle porszűrő nincs és szívja be a levegőt, csak a tápnál lent és fent a tető részen. Fatal error. De legalább erős anyagokból van. -
Weaver
senior tag
válasz
antikomcsi #6 üzenetére
Sharkoon TG4 házam van, pár éve vettem. papírhajó... hajlik, nyeklik, nincs benne anyag. az elülső 3 venti olyan szép kéken világít a képeken, ahogy az életben soha. éppen csak pislákol, max vagy min fordulat, teljesen mindegy:
az egyik venti meg kb fél év használat után elkezdett zörögni, ami bekapcsolás után 2-3 percig tart, majd elkussol szerencsére.szerk: Aqua-ban most ez 34000ft
18000 körül vettem annó.soha többet Sharkoon házat!
-
Régen, már majd 20 éve volt Sharkoon házam, az jó minőségű volt, volt benne anyag, ezáltal nem fújta el a szél, a lemezek nem huppogtak, nem fóliából voltak, jó volt az anyagmegmunkálása is szóval nem lehetett belekötni nagyon. Ezért egy későbbi alkalommal (évek) másnak is rendeltem egy Sharkoon házat. Na, azt már nem jellemzem, az búcsús 2 pálcás volt.
Ezek a mostaniak milyenek?
-
snake1977
őstag
Utána néztem mennyibe fáj itthon, 36-40 ezer között kapható összesen eddig 3 üzletet találtam ami forgalmazza már az rgb verziót, a 36k-s árazás valamelyest javít az összeképen.
A teli oldal lappal szerelt ház árazását nem néztem, manapság kevesen vásárolnak ilyet. Ebben az ársávban már picit jobb a fekvése, de még így is akad alternatíva. Picit elfogult vagyok, eddig két sharkoon házam volt mindkettő papírvékony ultra könnyű anyagból, a csavar menetek néhány használat után már meg is szakadtak. Ez a ház bíztatóbb a 7.2kg-os tömegével, remélhetőleg szintet léptek a minőségben. Megvárom az első tapasztalatokat, a Phantkes P400A dbk-val szemeztem, abban 3 argb ventilátor van, de picit drágább is 43k. -
snake1977
őstag
Egyetlen dolog tetszik ebben a házban amesh előlapi penel mellett de ez nem került említésre, mégpedig a videókártya riserrel történő áthelyezhetősége. A gépházon látszik a hozzá kialakított dupla függőleges slot, gondolom a risert külön kell megvásárolni. Ezen kívül eléggé standard amit tud, ha hozzáveszem hogy a gyártó leírása szerint "min" (szerintem maximum akart lenni de mindegy) 5cm hely áll rendelkezésre a tető részre szerelt radiátor és ventilátor együttes vastagságához, azaz a vastagabb radiátorok nem biztos hogy tökéletesen elférnek ha a szélkavarók is rajta vannak a gépházon belül. 80€-s árral számolva ez 32 ezer huf + sanszos az áfa rá, így már közel 40 ezer forint körül alakul az ára. Ebben az árkategóriában, és pár ezressel többért már vannak bőségesen alternatívák, nem érzem egy best buy lehetőségnek, de nem is a legrosszabb vétel.
-
Televan74
nagyúr
Not bad!
Type c, mesh,...van hely benne bőven. Nálam egyedül a gombok és a csatlakozók miatt lenne problémás a szekrénybe beépített ház megoldásom miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A jól szellőző fronttal rendelkező újdonság teli oldalpanellel és ablakos kiszerelésben egyaránt választható.
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Politika
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Apple asztali gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110 i5 6600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman S2 TG DeepCool 580W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest