Hirdetés

Megfizethető Sharkoon házak jöttek

A német cég egy koncepciót hatféle kivitelben tálal, és gondolt azokra is, akik nem rajonganak a panorámás megoldásokért.

A Sharkoon két miditoronnyal szaporította kínálatát, amik feketében, illetve fehérben, címezhető világítással megfejelt ventilátorral, vagy éppen anélkül egyaránt kosárba rakhatók, és három apróságot kivéve csupán az előlapjaik dizájnja különbözteti meg őket.

Sharkoon VS8 széria
Sharkoon VS8 széria [+]

A nemes egyszerűséggel VS8, VS8 RGB, VS8 RGB White, VS9, VS9 RGB, valamint VS9 RGB White névre keresztelt, ATX-es konstrukciók 485 mm magasak, 205 mm szélesek és 423 mm mélyek, míg bővítőhelyből hetet kaptak. A bal oldalon csak az "RGB" utótaggal illetett változatok viselnek edzett üveglapot, a szimpla verziók megmaradtak a jó öreg fémnél. Az újdonságok beltérben 158 mm magas processzorhűtő, 350 mm hosszú videokártya, négy 2,5, plusz két 2,5 vagy 3,5 hüvelykes meghajtó fér el, miközben hardvereinkre legfeljebb hat légkavaró küldheti a hűsítő fuvallatokat.

Sharkoon VS9 széria
Sharkoon VS9 széria [+]

A kizárólag fekete színnel elérhető VS8 és VS9 alapból egyetlen 120 mm-es szélhajtóval érkezik, azonban hivalkodóbb, 14 effektet támogató, kéteszközös RGB kontrollerrel ellátott testvéreik már hárommal jönnek, ráadásul a hátulra becsavarozott példányt fénydiódákkal is megszórták, amelyeket egyébként ASUS Aura Sync, ASRock Polychrome Sync, MSI Mystic Light Sync, továbbá Gigabyte RGB Fusion technológiákkal ugyancsak konfigurálhatunk. A beépíthető radiátorok száma kettő, porszűrő betétből három van, és a tápkamrában megtelepedett, háttértárolókat fogadó kombókeret igény esetén eltávolítható.


[+]

A tetőlemez elejébe hozott I/O szigeten egy USB 3.2 Gen2 Type-C aljzat, két USB 3.2 Gen1 Type-A kapu, meg két 3,5 mm-es jack állomásozik, és ez alól mindössze a sima VS8-as/VS9-es kivétel, ugyanis azokon a Type-C egy USB 2.0 portnak adja át a stafétabotot. A teli oldallapos géplakok dobozára 45 eurós árcédulát ragasztottak, az üveges rokonaik pedig 60 eurót kóstálnak.


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés