Dokkolás után zenélhet is

Hirdetés

A Logitech – gondolva az iPod és iPhone készülékek tulajdonosaira – két új hangszórórendszert jelentett be Pure-Fi Express Plus és Pure-Fi Anytime névvel. Mindkét készülék kompatibilis az iPod zenelejátszókkal, valamint az első generációs iPhone és az új iPhone 3G telefonokkal is.


Logitech Pure-Fi Express Plus

A Logitech Pure-Fi Express Plus kategóriájában először kínál úgynevezett omnidirekcionális, azaz körsugárzó hangzást, ennek megfelelően a tér minden irányába egyenletesen sugározza szét a hanghullámokat. A termék a hordozhatóság érdekében akár hálózati tápegységről vagy elemekről is üzemeltethető, emellett beépített fogantyújával könnyen szállítható. Az új Logitech dokkolóhoz még egy vezeték nélküli távirányító is tartozik, amivel akár 10 méteres távolságból is vezérelhető a lejátszás. Megjelenése októberre várható, ajánlott fogyasztói ára 80 euró lesz.


Logitech Pure-Fi Anytime

A Logitech Pure-Fi Anytime elsősorban otthoni használatra ajánlott, melyhez a kényelmes kezelhetőség érdekében vezeték nélküli távirányítót is mellékel a gyártó. A termék üzemeltetés közben gondoskodik a telefon vagy a zenelejátszó teljes feltöltődéséről, emellett a készülékben egy digitális AM/FM rádió is helyet kapott. Az ébresztőóra az esti időszakban a villany felkapcsolása nélkül is beállítható, mert a vezérlőgombokat mozgás érzékelése esetén halvány fény világítja meg. A szintén októberben megjelenő termék ára várhatóan 100 euró körül alakul.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés