Csúcsminőségű egerek és egérpadok hazánkban

A korábban a PROHARDVER!-en is tesztelt Razer Diamondback optikai egér, valamint több csúcsminőségű, játékosoknak szánt egérpad jelent meg kiskereskedelmi forgalomban – immár hazánkban is.

Hirdetés

Az 1600 dpi felbontású Razer Diamondback USB-csatolóval, hét programozható gombbal és egy görgetővel rendelkezik. Az egér szimmetrikus felépítésű, így jobb- és balkezesek egyaránt kényelmesen használhatják; a biztos fogást szolgálja a két nagy, gumis tapintású gomb és az irodai egerek többségénél nagyobb méret (128 x 63,5 x 39,1 mm). A Diamondback két színben kapható, a Magma Red és a Chameleon Green ára egyaránt 11900 forint + áfa.

Ugyancsak a Razer terméke az eXactMat nevű egérpad, amelynek két oldala eltérő felületminőséggel szolgál: a „Speed” oldal az érzékenyebb beállításokkal játszóknak, míg a „Control” a kisebb egér-érzékenységhez szokott felhasználóknak ajánlott. Az alumíniumból készült kiegészítő 265 x 330 mm-es felületet biztosít, vastagsága 2,5 mm. A fekete színű bevonattal ellátott mousepad 7990 Ft + áfa áron vásárolható meg.

Az X-Ray Technology legújabb modellje a Thunder9, amely ugyancsak két eltérő felületű változatban jelent meg. A 350 x 280 x 4 mm méretű egérpad simább vagy durvább felülettel kapható, és mindkét típusból létezik tiszta fekete, illetve fekete felületű, de kék szegéllyel keretezett verzió. A méhsejtszerű merevítéssel ellátott egérpad alján szilikongumiból készített tappancsok felelnek a megfelelő tapadásért. A Thunder9 kiskereskedelmi ára 7490 forint + áfa, amely egy tokot is magában foglal.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés