Hirdetés

Steelpad QcK padok

Bevezető

A PROHARDVER! hasábjain ezúttal egy újabb Pro Gaming, vagyis játékosoknak szóló anyaggal jelentkezünk. Sokak szemszögéből tehát könnyed téma felé vesszük az irányt, de ahogy korábbi hasonló cikkeink visszhangjából kiderült, szép számmal akadnak olvasóink között olyanok is, akiknek az egérpadok és más efféle „sporteszközök” pont olyan értékűek, mint egy atléta számára a futócipő – mi pedig kielégítve ezt az igényt, igyekszünk éppoly komolyan venni, mint bármely más hardveres területet.

Hirdetés

Szerkesztőségünkben megfordultak már műanyag, fém és üveg egérpadok is. A választékban mindenki megtalálhatta a számára megfelelőt, de ha idáig nem lelte, akkor most itt a lehetőség a Steelpad QcK és QcK+ szövet felületű padok alakjában. Pár extra kiegészítőt is megvillantunk a cikkben, érdemes tehát velünk tartani. Az egérpadokat a szokásos kritériumok szerint értékeltük.

Steelpad Qck és Steelpad Qck+

A Steelpad termékpalettájáról már régóta hiányoztak a szövet felületű egérpadok. Ezt az űrt most pótolták a QcK és a QcK+ névre hallgató modellekkel. A szövet anyag ideális választás lehet mindazok számára, akik nem rajonganak az síkos felületért, de mégis jól csúszó és sima érzésre vágynak. A két pad fontosabb adatait az alábbi táblázatban foglaltuk össze, amelyből kitűnnek a kettejük közötti különbségek is.

Adatlap
Típus Steelpad QcK Steelpad QcK+
Szélesség 320 mm 450 mm
Mélység 285 mm 400 mm
Vastagság 2,5 mm
Anyag szövet
Egyéb jellemzők alul gumiborítás
Kiskereskedelmi ár 2290 Ft + áfa 3390 Ft + áfa
Forgalmazó Pixel Kft.


A Steelpad QcK (zöld) és a QcK+ (kék) doboza

Jól látható, hogy a két pad között csak méretbeli különbségek vannak. A QcK a kisebbik testvér a családban, ez található a zöld dobozban, s hogy ne legyen keveredés, a QcK+ jelzésű óriás kék színű dobozt kapott. A csomagolást nem vitték túlzásba, ugyanis a padok csak bele vannak tekerve a kartonpapírba, mint egy szőnyeg. A LAN-partikra való szállítást a későbbiekben nekünk kell majd megoldanunk, semmilyen védőeszközt nem mellékelnek a dobozon kívül.


QcK


QcK+

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

 • X-Ray Thunder padok

  Pro Gaming rovatunk új cikkében bemutatjuk, hogy mire képes a röntgensugár ereje.

 • Pro Gaming: magyarok a WCG Európa-bajnokságán

  A Hannoverben megrendezett WCG 2005 Samsung Euro Championshipről tudósítunk az xDk csapat szemüvegén keresztül.

 • QPAD egérpadok

  A svéd QPAD cég - bár hihetetlenül hangzik - 12 éve foglalkozik egérpadokkal, így valószínűleg elég sok tapasztalatot sikerült már szerezniük.

 • Razer Mantis egérpadok

  Cikkünkben a Razer új egérpad-családját, a Mantist mutatjuk be.

Előzmények

Hirdetés