Hirdetés

Cserélhető előlappal próbál kitűnni a tömegből a Kolink Unity Nexus és Adapt

Az E-ATX méretű gépházakban csak egy darab RGB-s ventilátorra volt szükség, hiszen elöl maga az előlap képes a diszkózásra.

A Kolink két új modellel bővítette portfóliáját, bár a 460 x 230 x 485 milliméteres, üresen 8,5 kg tömegű Unity Nexus és Unity Adapt specifikációikat tekintve megegyeznek, a különbséget az egyébként lepattintható és cserélhető előlap kialakítása jelenti.


[+]

A Nexus esetében az előlap mögé szerelt, PWM vezérlésű, 120 milliméteres ventilátor (valamint a később beszerelt darabok) oldalról szívja magához a friss levegőt, míg az Adaptnál már a ház elejére kerültek a szellőzőrácsok. Mindkét ház kapott még egy RGB-s, szintén 120 milliméteres Kolink Umbra Void légkavarót a hátsó ventilátorhelyre, ha pedig bővíteni szeretnénk a hűtőrendszert (akár radiátorral is), hátul 120, felül 360, elöl pedig 420 mm hosszú terület áll a rendelkezésünkre.


[+]

A maximum E-ATX méretű alaplapokkal használható, 7 bővítőslotos gépházakba 250 mm hosszú tápegységet, 180 mm magas processzorhűtőt és 415 mm hosszú grafikus kártyát szerelhetünk, utóbbit a megfelelő riser beszerzése után akár vertikálisan is. Adattárolóból összesen négy darab számára van hely a beltérben, ezek közül kettő 2,5, kettő pedig 3,5 hüvelyk méretű lehet.


[+]

Az alul és felül kivehető porszűrővel ellátott, egy-egy USB 3.2 Type-C, USB 2.0 és 3,5 milliméteres jack csatlakozóval, valamint két USB 3.1 Type-A porttal rendelkező Kolink Unity Nexus és Unity Adapt 99,5 fontért már megvásárolható az Egyesült Királyságban, míg az utólag beszerezhető mintás előlapok a ház típusától függően 15, valamint 13 fontos kóstálnak.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés