Hirdetés

Igény esetén szivárványszínben pompázó hűtő a Xigmatektől

A kikapcsolt világítással egyszerű fekete-fehér WindpowerPRO a PWM vezérlés, a 200 W TDP és az RGB kulcsszavakkal igyekszik felhívni magára a figyelmet.

A Xigmatek egy – szubjektív véleményünk szerint – viszonylag szép és nem túl kirívó toronyhűtőt prezentált, mely a WindpowerPRO modellnevet kapta. A hűtő színvilágára alapesetben a fekete és a fehér jellemző, de ha kicsit extrémebb megjelenésre vágyunk, bekapcsolhatjuk a ventilátorokban és hűtő tetején elhelyezett, szinte bármilyen árnyalatban világítani képes RGB fényforrásokat, akár alaplapunk szoftverében is.

Hirdetés

Persze mivel nem diszkógömbről van szó, így a fényeken kívül egyéb tulajdonságokról is érdemes szót ejteni, ilyen például a processzor kupakjával közvetlenül érintkező 6 darab, fekete színű hőcső, melyek egy alumíniumból készült lamellákból álló hűtőborda felé továbbítják a CPU által termelt hőt. A borda lehűtését két darab 120 milliméteres, PWM vezérlésű Galaxy II Pro ARGB ventilátor végzi, melyek push-pull konfigurációban kerültek elhelyezésre a toronyhűtő két egymással ellentétes oldalán. A légkavarók 58,5 CFM légszállítási értékkel és 25,3 decibeles maximális zajszinttel bírnak, a rendszer pedig a gyártó állítása szerint akár 200 W TDP értékkel rendelkező processzorokkal is képes megbirkózni.


[+]

A 157 mm magas Xigmatek WindpowerPRO Intel LGA-115x, 1366, 2011 és 2066, illetve AMD FM1, FM2, AM2, AM3 és AM4 foglalatokkal kompatibilis, ára és piacra kerülésének várható időpontja azonban egyelőre nem ismert.

Előzmények

Hirdetés