Megfizethető K70 szériás klaviatúra jött a Corsairtől

A 104 lebegőgombos újdonság csillapított házzal, megkent switch-ekkel és multifunkciós tárcsával rendelkezik.

A Corsair egy újabb billentyűzettel bővítette K70 termékcsaládjának portfólióját, név szerint a 100 euróra  árazott, numerikus paddal érkező K70 Core RGB-vel, ami némi többletköltségért mágnesesen rögzülő, puha csuklótámasszal igyekszik javítani komfortunkon.


[+]

A gombonként címezhető világítást felvonultató típus gyárilag lubrikált, lineáris karakterisztikájú Corsair MLX Red kapcsolókkal és plate mount stabilizátorokkal jön, miközben műanyag készülékházában két rétegnyi szivacsozás puhítja a gépelési érzetet a hang elmélyítése, meg persze a fémes csengés szanálása mellett.


[+]

Az alumínium fedőlapos tasztatúra jobb felső sarkában megülő, programozható gomb szomszédságában egy tárcsa található, amivel – a teljesség igénye nélkül – a hangerőt vagy az RGB LED-ek fényerejét szabályozhatjuk, görgethetünk, netán zoomolhatunk, míg a makrózásra is lehetőséget nyújtó szoftveres hátországot a vállalat centralizált platformjaként ismert iCUE applikáció biztosítja.

[+]

A kettős fröccsöntéssel készített kupakok ABS plasztikból vannak, és a feketén kívül szürkében is választhatók, noha az utóbbi színt csak a csuklótámaszt mellőző kiadásnál listázzák. A fedélzeti memória ötprofilos, a dőlésszög állítható, és az 1000 Hz-es polling rate-et közvetítő, gumírozott kábel fixált habitusú.

[+]

Egy említést megér, hogy ha az US ANSI, UK ISO, valamint FR ISO kiosztásokkal megvásárolható státuszban lévő, 1,199 kilogrammos perifériát US ANSI változatban a cég online áruházából tesszük kosárba, akkor a ZZ-KEYCAPS promóciós kód bepötyögésével egy 30 dollár értékű, komplett doubleshot PBT billentyűsapka szettet kapunk grátiszba újdonsült szerzeményünkhöz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés