Átöltözött a Corsair K70 klaviatúraszéria legmegfizethetőbb képviselője

A Core RGB kapott egy harmadik kivitelt, amit dizájnos deskpaddel és kupakokkal egyetemben "jóárasítva" is megvehetünk majd.

Az amerikai székhelyű Corsair egy új mechanikus billentyűzettel jelentkezett, bár ez nem teljesen igaz, hiszen csupán arról van szó, hogy bemutatta az október első felében debütált, K70 Core RGB névre hallgató üdvöskéjének fehér/szürke színkombinációban feszítő változatát, amit K70 Core SE RGB-nek hívnak, és a szállítása nagyjából karácsonykor veszi majd kezdetét.


[+]

A láthatólag egyelőre csak az eredetileg opcionális csuklótámasszal együtt (nettó) 110 dollárért megvásárolható, alumínium fedőlapos megoldás vizuális összehangját két sárga kupak – egy escape és egy enter – töri meg, de a külsőségektől eltekintve minden specifikációja megegyzik fekete testvéréével, ezért a redundancia elkerülése végett az érdeklődöknek javasoljuk az azt tárgyaló hírünk gyors átfutását. Egy különbség azért mégis akad, mégpedig az, hogy az alsó burkolati elem plasztikja ezúttal 85 százalékban újrahasznosított műanyagból készült.


[+]

A kivilágosodott tasztatúra egyébként három bundle csomagban is elérhető lesz US ANSI kiosztással, amelyek kizárólag a vitrolás webshopban kaphatók, és magán a periférián kívül egy 930 x 400 x 4 mm-es MM350 PRO Extended XL deskpadet, valamint egy színes, mártásos technikával gyártott PBT kupakszettet tartalmaznak.


[+]

Ezek mindössze megjelenésükben térnek el egymástól; a Steel Crimson és Steel Azure Bundle a vöröst, illetve a kéket kombinálja az acélszürkével némi gradiens átmenetek közbeiktatásával a billentyűsapkákon, míg a White Cherry Blossom Bundle a fehéret, a joghurtrózsaszínt, továbbá a japán cseresznyevirág motívumokat helyezi előtérbe. A kisebb abrosznak beillő, varrott peremekkel rendelkező alátét amúgy szövetből van, és amellett, hogy bevonata lepergeti a vizet, a különböző szennyeződéseknek is ellenáll.


[+]

Előzmények

Hirdetés