Finomhangolt Corsair K-szériás "Lux" mechanikus billentyűzetek érkeznek

A K65 RGB, K70, K70 RGB klaviatúrák apróbb újításokat kapnak, de az áruk nem változik.

Továbbra is fenntartja az érdeklődést a K-sorozatú mechanikus billentyűzetei körül a Corsair, méghozzá egy igen egyszerű módszerrel. A K65 RGB, K70 és K70 RGB modelleknél némi fejlesztést hajtottak végre, ezeket pedig Lux utótaggal látták el. A felsorolt típusok mindegyikénél érintetlenül hagyták az alapokat, így a forma, az anyagválasztás, valamint a Cherry MX kapcsolók nem változtak. Ugyanakkor mindegyiket ellátták átmenő USB 2.0-s aljzattal, valamint lecserélték a billentyűsapkákat és a világításvezérlőt is.

Hirdetés

A gombokat érintő változás, hogy a rajtuk lévő karakter nagyobbak, vastagabbak, más a betűtípus, ami az olvashatóság mellett nem utolsósorban több fényt enged át, mint az eddig használt betűfont. A szintén megújított világításvezérlő a korábbinál több effektet kínál, illetve (ahol lehet) finomítottak a színbeállítási lehetőségen.

Corsair K70 Lux / K65 RGB Lux / K0 RGB Lux Corsair K70 Lux / K65 RGB Lux / K0 RGB Lux Corsair K70 Lux / K65 RGB Lux / K0 RGB Lux
Corsair K70 Lux / K65 RGB Lux / K70 RGB Lux [+]

A jó hír, hogy ezek az apróságok nem változtatnak az ajánlott végfelhasználói áron, tehát a K70, K65 RGB és K70 RGB LUX kiadásait a Corsair továbbra is 160, 130 és 120 dollárért adja.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés