Hirdetés

2019. június 24., hétfő

Szponzorunk

Computex 2019: szürreális ház az FSP-től

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

A CMT710-ben nem a dizájn vagy a kivitel érdekes, hanem az, hogy az FSP ilyen irányba is el kíván mozdulni.

Az FSP-t általában tápegységek gyártójaként ismerjük, és ugyan az utóbbi pár évben elkezdtek házakkal is foglalkozni, azért ezen a téren megmaradtak az olcsóbb, egyszerűbb modelleknél. Ehhez képest kifejezetten feltűnő az az ugrás, amit a most bemutatott CMT710 jelent: egy 500 dolláros, a harmadik negyedév végén, vagy a negyedik negyedévben piacra kerülő egységről van szó, amelynek alakja nagy vonalakban emlékeztet a Cougar Conquerre vagy az Antec Torque-ra, egy valódi monstrum, és két komplett PC-t is képes elnyelni.


[+]

Az egyik oldalon egy E-ATX alaplapnak és az ehhez kapcsolódó kiegészítőknek van hely – a háttértárak, az esetleges vízhűtés, illetve az ATX tápegység pedig a másik oldalra kerül. Amennyiben a háttértárakra nincs szükség, mert megelégszünk az M.2 foglalat nyújtotta lehetőségekkel, akkor marad viszont hely egy Mini-ITX alaplapnak, amelyet a másik oldalon eldugható SFX táp tud meghajtani.


[+]

A teljesen nyitott kivitel miatt a szellőzéssel egyik oldalon sem lesz gond, de szükség esetén két 360 mm-es radiátorral is segíthetjük a hő eltávolítását. Az edzett üveg és vastag, hajlított alumínium minőségi benyomást kelt, a kábelezést pedig ügyesen el lehet rejteni a két házfelet elválasztó részben.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.