Computex 2014: az Intel standja

Az Intel a Computexen megszokott bemutató mellett természetesen egy standdal is készült a látogatók számára, ahol olyan termékek is megtekinthetők voltak, amelyek a hivatalos bemutatóról hiányoztak.

Az Intel standja Az Intel standja
Az Intel standja (forrás: PROHARDVER!) [+]

Az asztali piacon bemutatkozó Devil’s Canyon sorozat legerősebb tagja természetesen működött. Ezt tuningolni is lehetett, illetve munka közben is kipróbálható volt.

Intel Core i7 Intel Core i7
Intel Core i7 (forrás: PROHARDVER!) [+]

A mini PC-kre az Intel nagyon gyúrt, így a partnerek termékeit, valamint a saját NUC megoldásokat is meg lehetett tekinteni.

Intel mini PC-k Intel mini PC-k
Intel mini PC-k (forrás: PROHARDVER!) [+]

Az első bekezdésben linkelt hivatalos bemutatón említett Llama Mountain kódnevű referenciagép is ki volt állítva. A masinát nem lehetett megdolgoztatni, de az üveg mögött így is szép látványt nyújtott.

Intel Llama Mountain Intel Llama Mountain
Intel Llama Mountain (forrás: PROHARDVER!) [+]

A vállalat régóta nagyon érdekelt a Google Chrome OS rendszerének terjesztésében, így az erre épülő termékpaletta egy része külön pulton volt megtekinthető.

Az Intel Chrome OS termékpaletta egy része Az Intel Chrome OS termékpaletta egy része
Az Intel Chrome OS termékpaletta egy része (forrás: PROHARDVER!) [+]

Végül az Intel az Iris márkanevet is terjeszti. A Core lapkákban található IGP-k közül ezek a megoldások a legjobbak, amiről a vállalat videók lejátszásával próbálta meggyőzni az érdeklődőket.

Intel Iris grafika
Intel Iris grafika (forrás: PROHARDVER!) [+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • Intel

Előzmények

Hirdetés