Computex 2011 blog: látogatás a Cooler Master standján

A Cooler Master rengeteg újdonsággal érkezett az idei Computexre, minden területen mutattak valami friss terméket. Először is egy turbinaszerű ventilátort, ami nem nyűgözött le annyira, mint a Noctua megoldása, de egynek jó lesz. Sokkal érdekesebb volt a Sylent Pro Hybrid táp, ami ugyan „csak” 80 Plus arany minősítésű, de tartozik hozzá egy előlapi panel, amellyek bizonyos keretek között szabályozhatjuk nem csak a házba, hanem a tápba szerelt ventilátort is. Kisebb terhelésnél passzív üzemre is képes az újdonság. Látszik, hogy a Seasonichoz hasonlóan minden kábelkötege moduláris.


(forrás: PROHARDVER!) [+]

Nagyon eredeti, és talán tényleg hatékony trükköt vetettek be az S600-as processzorhűtőnél. Az óriás talapzata kissé el van forgatva az alaplappal párhuzamos lamellákhoz képest, így nem közvetlenül elölről, hanem kissé alulról – jellemzően a ház elejének alsó részén lévő ventilátor felől – húzza be a friss levegőt. Bordáit jó sűrűre vették, biztos, hogy valami nagyon komoly ventilátorral lesz csak igazán hatékony.


(forrás: PROHARDVER!) [+]

Sajnos a Cooler Master legújabb házáról még nem mutathatok képet, ugyanis titkos! Annyit talán elárulhatok, hogy abszolút csúcskategóriás lesz, a C-betűs sorozatot emeli második szintre, és legalább annyira ütős, mint amennyire a csúcs Cooler Masterek lenni szoktak. Helyette íme pár fotó a CMC 2011 moddolóverseny díjazottjairól, melyeket a helyszínen meg lehetett tekinteni. Igazán igényesen meg voltak csinálva, de kár, hogy a mi mézeskalácsosunknak nem jutott az elismerésből.


(forrás: PROHARDVER!) [+]

Immár teljes a Cooler Master játékosokat célzó CM Storm márkájának beviteli eszközös kínálata. Az egerek és egérpadok mellé nagyon komoly headset érkezett: a Sirius valódi 5.1-es megoldás, tele van pakolva hangszórókkal, fülpárnából pedig műbőr és szövet is jár hozzá. Kipróbáltam – hatalmas darab, de nagyon kényelmes. Szintén korrektnek tűnt a kiállított billentyűzet, mely a füleshez hasonlóan még idén a boltokba kerül. Tekertek egyet az eddigi egereken is, a nagyobb, tenyeres fogású, szürke a Sentinel, a kisebb, karmos fogású, fekete pedig a Spawn utódja.


(forrás: PROHARDVER!) [+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés