Hirdetés

Magyar mézeskalácsház a Cooler Master versenyén

Hirdetés

Februárban adtunk róla hírt, hogy a Cooler Master 2011 Case Mod Competition néven nagyszabású házmoddoló versenyt indított. A 15 000 dollár összdíjazású vetélkedő két kategóriában zajlik; a „Tower Mod” kategóriában teljes házak átalakításával, a „Scratch Build” kategóriában alapjaiból egyedien épített számítógéplakások versenyeznek. A hazai modder közösségben Moddingboy néven ismert Böszörményi Szilárd egy igazán különleges megoldással indult az utóbbi szekcióban.

Nagyjából három kilogramm liszt, tíz tojás, 7 dl méz, egy adag cukorka és vagy hetven óra munka eredménye egy varázslatos mézeskalács házikó lett, melyben igazi számítógép lakik. Egészen pontosan egy Abit IC7 alaplapot, 3 GHz-es Pentiumot, 2 GB memóriát, egy GeForce 6800GT és még egy merevlemezt, illetve optikai meghajtót költöztetett be a téli hangulatot árasztó vityillóba. Az építés minden lényeges részlete megtalálható a Case Mod Competition fórumán – ez előfeltétele volt a versenynek.



[+]

Nem csak a nagyszerű munkára szeretnénk most felhívni olvasóink figyelmét, hanem arra is, hogy szavazzatok Moddingboy alkotására. A végeredményt a látogatók szavazatai 30%-ban befolyásolják, a maradék 70%-ot a szakmai zsűri adja figyelembe véve az ötletet, tervezést és kivitelezést. Voksolni május 29-ig van lehetőség, a szavazók között értékes díjakat sorsolnak ki!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés