CES 2022: Mini LED irányába fordult a Hisense is

Idén érkezik a 8K felbontású, Mini LED LCD eljárásra épülő Hisense 85U9H.

A Hisense egyike a világ legnagyobb, legbefolyásosabb tévégyártó konszernjeinek, ami annak is köszönhető, hogy a vállalat a nagyobb tudású, innovatív termékeket is fontosnak tartja. A cég 2022-ben is szeretne eredményeket elérni a magasabb kategóriában is, amit tökéletesen bizonyít a CES 2022 kiállításon bemutatott televíziójuk.

Ez a Hisense 85U9H, amely a vállalat saját fejlesztésű Mini LED háttérvilágítására, LCD paneljére és képfeldolgozó chipjére épül. A vállalat tehát követve a trendeket a Mini LED technológia felé fordult, ami jobb kontrasztot, magasabb fényerőt, és jobb HDR megjelenítést eredményez. A termék 8K felbontású, ami a Hisense esetében már nem újdonság, hiszen a cég az elsők között állt elő ilyen felbontású megjelenítővel, még évekkel ezelőtt. A készülék a saját Vidaa okostévé platform legújabb verzióját használja, amely több ezernyi internetes alkalmazás közvetlen elérését szavatolja.

Azt egyelőre még nem lehet tudni sajnos, hogy mikor kerülhet a boltokba, illetve mennyibe fog kerülni ez a csúcskategóriás televízió.

Előzmények

Hirdetés