CES 2021: TUF-os párt kapott a Zephyrus G14

A feketében és fehérben érkező TUF Gaming Dash F15 egész egyedi dizájnnal bír és a hardverre pedig nem lehet panasz.

Az ASUS TUF sorozata egyre csak bővül, és például a notebookok frontján mintha már kezdenének is elmosódni a határok a ROG és TUF modellek között. Itt van például a most bejelentett Gaming Dash F15: igazán jópofa dizájn és erős hardver jellemzik.


[+]

Bár az anyagválasztásban tetten érhető a TUF „olcsó gamer” státusza, a külső ezt elég ügyesen takarja, a fedélbe vágott TUF felirat például kifejezetten egyedi kinézetet kölcsönöz a fiatalos gépnek. Belül 11-ik generációs Core processzorok közül tudunk választani – a csúcsot a Core i7-11375H adja, ezt pedig 32 GB RAM-mal és 1 TB-os merevlemezzel egészíthetjük ki. GPU-ból ott GeForce RTX 3070, ami minden bizonnyal bőven elegendő lesz a Full HD kijelző meghajtására, még akkor is, ha a 240 Hz-es, 100% sRGB-t kínáló IPS panelt választjuk Adaptive Synckel.


[+]

A gépház 360 x 252 x 20 mm-es, a teljes egység 2 kg tömegű, oldalain pedig három Type-A USB 3.2 Gen 1 USB portot, egy TB4-et, egy HDMI-t, egy 3,5 mm-es hangcsatlakozót és gigabites Ethernetet is találunk. A beépített 76 Wh-s akku töltése a mellékelt 200 wattos hálózati adapterrel történhet, de a notebook USB-PD töltést is támogat, mégpedig akár 100 wattal is.

Ár és érkezési időpont egyelőre nem ismert.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés