Hirdetés

2017. október 18., szerda

CES 2016: a Maker termékcsaládot hozta a Cooler Master a CES-re

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

A vállalat egy új sorozatra építi a készülő termékeinek a sikerét.

A Cooler Master az idei CES-en egy új termékcsaládot mutatott be, amely a Maker nevet viseli. A vállalat a jövőben érkező prémium termékeket csak ebbe a sorozatba készíti, így az új márkanév elterjesztése kritikus fontosságú. Ezért is jön Maker ház, Maker táp és Maker hűtő.

Cooler Master MasterCase Maker 5
Cooler Master MasterCase Maker 5

A házpiacra a MasterCase Maker 5 érkezik, amely a MasterCase 5 továbbfejlesztett verziója. A koncepció nem változik, így a FreeForm technológia megmarad, vagyis továbbra is modularitáson van a fő hangsúly, amelyről a linkelt hír részletesebben is beszámol. A MasterCase Maker 5 ráadásul nagyon hasonlít az elődre, mondhatni a külsőségek szempontjából meg sem lehet mondani az eltéréseket, de a funkciók tekintetében előrelépés történt. Az I/O panel ugyanis már tartalmaz USB Type-C aljzatot, és összesen négy port áll majd rendelkezésre, mindemellett új ventilátorvezérlő gombokat kap a csomag.

Hirdetés

A tápok piacára a MasterWatt Maker 1200 érkezik, amely a nevének megfelelően egy 1200 wattos tápegység. De nem akármilyen, hanem a 80 Plus besorolás legmagasabb, Titanium szintjének megfelelő hatásfokkal rendelkező rendszer, amely második generációs 3D-s áramköri dizájnt használ, és egyben teljesen moduláris is.

Cooler Master MasterWatt Maker 1200
Cooler Master MasterWatt Maker 1200

A tápegység működése ráadásul valós időben monitorozható a letölthető Windows, iOS és Android operációs rendszerekre fejlesztett applikációval. Különösen hasznos képesség az is, hogy a tápegység automatikusan lementi az adatokat az adott PC adattárolójára, így bizonyos időtartamig minden információt megtalál a felhasználó ahhoz, hogy a problémákat, hibákat kivizsgálja.

Cooler Master MasterAir Maker 8
Cooler Master MasterAir Maker 8

Végül a processzorhűtők piacára érkezik a MasterAir Maker 8, amely az első, úgynevezett 3D-s hőkamrát használó megoldás a piacon. Ez azt jelenti, hogy a hőkamrába csatlakoznak be a hőcsövek, amelyek elszállítják a forróságot a méretes bordába. A MasterAir Maker 8 kétféle előre konfigurált dizájnnal érkezik, de a hűtési képességeik nagyjából megegyeznek.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.