Hirdetés

Előrendelhetők a Cooler Master első MasterCase házai

A Cooler Master a Computexen beszélt először a MasterCase házcsaládról, amely a mai toronyházok koncepcióját fűszerezi moduláris elemekkel. Az első képviselő a MasterCase 5 nevű ház, amelynek a pontos specifikáció még nem ismertek, de ránézésre, egy masszív ATX-es megoldásnak tűnik viszonylag sok lehetőséggel. A konkrét adatok helyett van azonban egy kép, amely többet mond ezer szónál is.


[+]

Látható az alapként szolgáló váz, illetve a sok moduláris elem, amelyek egy része ugyan a csomaghoz tartozik, de lecserélhetők, és ez a lényege a FreeForm technológiának. Tulajdonképpen a folyamatosan érkező új elemekkel, anélkül lehet a ház külcsínén változtatni, hogy a vázat lecserélnénk. A termékről egyébként továbbra is látszik, hogy meglehetősen tágas belsőt kapott, és a kornak megfelelő szerelhetőséget kínál a PC-s felhasználóknak.


Cooler Master MasterCase 5 Pro [+]

A Cooler Master MasterCase 5 125 dolláros áron rendelhető elő. Ez a csomag két fogót kap a könnyebb szállítás érdekében, viszont az oldallapja hagyományos, nem ablakos opció. Mindemellett az adattárolóknak fenntartott fiók két 3,5 colos egységet fogad, illetve két ventilátor jár a házhoz. A MasterCase 5 Pro verzióért már 160 dollárt kell fizetni. Ezért az árért ablakos oldallap jár, míg az egyik fogót felváltja a top panel. Ezenkívül adattárolóknak fenntartott fiók már három 3,5 egységet fogad, valamint három ventilátor van benne a csomagban.

A FreeForm technológiával ezek azonban csak alapok, mivel a vásárló 25 dollárért külön beszerezheti az ablakos oldallapot, illetve 17 dollárért a top panelt. Az adattárolókhoz való kettő, valamint három slotos fiók is különállóan kérhető rendre 13 és 15 dollárért, míg 5 dollárért igényelhető a 2,5 colos SSD-knek szánt tartó. Ezek az elemek fognak a jövőben bővülni, így a ház egyes részei folyamatosan lecserélhetők lesznek.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés