CES 2015: a Technics célba vette az Újvilágot is

A Technics név egykor nagyon jó csengett a minőségi megszólalásra sokat adók számára, azonban az 1965-ben alapított vállalat számára az elmúlt évek nem sok sikert hoztak. A brand tulajdonosa, a Panasonic sokáig hibernált állapotban tartotta a márkát, de 2014-ben úgy döntöttek, hogy változtatnak ezen.


[+]

Ennek elsősorban az az oka, hogy a megváltozott a piaci környezet miatt véleményük szerint egyre komolyabb vásárlói igény mutatkozik a nagy felbontású hangszabványok kezelésére és megszólaltatására alkalmas eszközök iránt. Magyarul tehát van egy olyan egyre szélesedő réteg, aki tud és akar is pénzt áldozni a minőségi audió eszközökre. És mivel egyértelműen  csak és kizárólag prémium kategóriás termékek szerepelnek az ilyen irányú terveikben, ezért az az ötletük támadt, hogy elválasztják ezeket a globális Panasonic névtől.


[+]

Az első időszakban két sorozattal léptek színre, és ezeket a készülékeket vitték el Las Vegasba, a CES-re is, ami azt jelzi, hogy komoly potenciált látnak az észak-amerikai piacban. Egészen pontosan az SE-R1 sztereó erősítőt, a SU-R1 hálózati lejátszót és az SB-R1 hangsugárzókat magában foglaló R1 szériát. Illetve a C700 családot, amely szintén egy sztereó erősítőből (SU-C700), egy hálózati lejátszóból (ST-C700), egy CD lejátszóból (SL-C700), valamint az SB-C700 típusú hangsugárzókból áll.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés