A világjárvány kifilézte az egyik legnagyobb brit high-end audió showt

A The Bristol Show 2021-ben már biztosan elmarad a megszokott formájában. A szervezők a virtuális irányt erőltetik. Kérdés, hogy minek.

Az új típusú koronavírus már eddig is rengeteg technológiai esemény megrendezésébe kavart be. A legtöbb szakmai kiállítást törölték, amit pedig megtartottak, az is negyedgőzzel pöfögött. Úgy tűnik, hogy a trend jövőre is folytatódik. A CES szervezői után a legnagyobb brit high-end audió show gazdái közölték, hogy a járvány miatt nem tartják meg hagyományos formájában az eseményt

Ez azt jelenti, hogy a The Bristol Show-n nem lesznek kiállítók, nem lehet kipróbálni, megtekinteni és meghallgatni az eszközöket működés közben. A szervezők próbálkoznak valamilyen virtuális pótlék tető alá hozásával, de ennek egy hangeszközökre koncentráló rendezvény esetében szerintünk semmi értelme. Hiába szól valami bombasztikusan élőben, amíg az a világhálón, és a számítógépen keresztül eljut a végfelhasználókig, teljesen megváltozik. A jelenlegi technológiai fejlettség szintjén egyszerűen nem lehet reprodukálni ugyanazt a hangzásélményt a digitalizált rendszereken, mint amit az ember egy termék közvetlen közelében a saját fülével hall.

Előzmények

Hirdetés