Az „Apple One” szolgáltatáscsomag bevezetését tervezi az Apple?

A Bloomberg szerint ősztől már csomagban is előfizethetünk az Apple szolgáltatásaira, ráadásul alacsonyabb áron, mintha külön-külön fizetnénk értük.

A Bloomberg közzétett egy cikket, amelyben azt taglalják, hogy belsős információk szerint az Apple ősszel egy Apple One nevű előfizetéses szolgáltatáscsomag bevezetését tervezi. A hírek szerint többféle „bundle” is elérhető lesz, a legolcsóbban az Apple Music és az Apple TV+ fog helyet kapni, a drágább csomagok pedig már magukba foglalhatják az Apple Arcade-et, a (hazánkban egyébként jelenleg nem elérhető) Apple News+ hírszolgáltatást, a legdrágább pakk pedig extra iCloud felhőtárhelyet is biztosít majd számunkra.

Az Apple One indulása októberben, az új iPhone széria debütálásával egy időben várható, lényege pedig nem csak az, hogy a felhasználók, számukra eddig ismeretlen szolgáltatásokkal is megismerkedjenek, de azokat alacsonyabb havidíjért kapják meg, mintha külön-külön fizetnének elő rájuk. Ez a rendszer hasonlóan működhet majd, mint az Amazon Prime, ahol egy havidíjért cserébe élvezhetjük az óriáscég különböző médiaszolgáltatásait, adakozhatunk a kedvenc Twitch streamerünknek és vásárolhatunk az Amazon webáruházában külön szállítási díj nélkül, ráadásul remélhetőleg az Apple Family Sharing funkciónak köszönhetően családtagjaink között is megoszthatjuk az előfizetést. A Bloomberg számításai szerint ezzel a csomaggal akár 2-5 dollárt is megspórolhatunk havonta, ennyivel lesz majd ugyanis olcsóbb, mint a pakkokba foglalt szolgáltatások havidíja.

A pletykák szerint a fentiek mellett az Apple dolgozik még egy saját, virtuális fitneszprogramon is, ami iPhone-ra, iPadre és Apple TV-re is elérhető lesz, segítségével pedig egy adott havidíjért cserébe mindenféle online edzésen vehetünk részt úgy, hogy ezért el sem kell hagynunk a nappalinkat – hasonlóra kell tehát gondolni, mint amit a Nike Training Club kínál. Az egyelőre Seymour kódnéven futó projekt várhatóan szintén bekerül majd az Apple One egy drágább csomagjába, így egy fitneszbérlet árának töredékéért edzhetünk majd együtt profi oktatókkal.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés