Hirdetés

Bővül az Antec Sonata házcsalád

Az Antec ismét hozzányúl a nagy sikerű Sonata márkanévhez, így a kedvelt házcsalád egy Proto jelzésű modellel bővül. Az igényes dizájnnal megáldott számítógépház ATX vagy microATX méretű alaplapot fogad. A 7,5 kilogrammos tömeggel rendelkező termékben három 5,25, valamint négy darab 3,5 colos meghajtó fér el. Az utóbbi rekeszek rejtve vannak.

Antec Sonata Proto
Antec Sonata Proto

A 425 mm magas, 206 mm széles és 463 mm mély házban egyetlen 12 cm-es, TriCool szériás ventilátor található, mely a hátlapon vezeti el a hardverek által termelt hőmennyiséget. Az I/O panel az előlapon kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül két darab USB 2.0-s csatlakozóval van felszerelve. Az Antec Sonata Proto már elérhető a nagyobb webáruházakban, az fogyasztói ára 75 dollár.

Antec Sonata Proto
Antec Sonata Proto

A Fractal Design is előállt egy kompakt méretű számítógépházzal, mely a manapság divatos otthoni szerverekhez ideális. Az Array nevű megoldásba egy Mini-ITX-es alaplap helyezhető, amit a mellékelt, 300 wattos, SFX formátumú tápegység láthat el árammal. A 3,5 hüvelykes adattárolóknak hét helyet alakítottak ki a tervezők, emellett egy extra rekesz is található a termékben, amibe egy 2,5 colos meghajtó szerelhető.

Fractal Design Array
Fractal Design Array

A 223 mm magas, 230 mm széles és 350 mm mély ház nem rendelkezik 5,25 hüvelykes fiókkal, ám ez nem jelent problémát, hiszen a beleépített gép elsődleges feladata a hálózati adattárolás. A hűtésről egy elöl található, 14 cm-es ventilátor gondoskodik, ami elé egy könnyen eltávolítható porszűrőt is szereltek a tervezők. A Fractal Design Arrayt már szállítja a gyártó, az ajánlott fogyasztói ára 193 dollár lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés