Hirdetés

Új házzal készül a Corsair a CeBIT-re

A Corsair a 2009-es Computex alkalmával mutatta be első számítógépházát, melyet Obsidian 800D névre kereszteltek a tervezők. A vállalat a két hét múlva kezdődő CeBIT-en bővíti a termékkínálatát, így a rendezvényen meg lehet majd csodálni az első Obsidian ház 700D jelzéssel ellátott kisebb testvérét. A torony továbbra is tágas belsőt kínál, aminek köszönhetően ATX, microATX vagy Extended ATX méretű alaplapokat fogad, emellett összesen öt darab 5,25 és hat 3,5 vagy 2,5 hüvelykes meghajtó szerelhető bele. A kisebb fiókok természetesen rejtve vannak, és az Obsidian 800D-vel ellentétben csak az oldallap leszerelésével lehet a rekeszekben tárolt eszközökhöz hozzájutni.


(forrás: Hardwareluxx)

A 609 mm magas, 229 mm széles és 609 mm mély házban a légáramlatok kialakításáért három darab 14 cm-es ventilátor felel, ám igény esetén további négy, 12 cm-es légkavaró elhelyezésére van lehetőség, melyek közül három felülre szerelhető a meleg levegő hatékony elvezetése érdekében. A fekete színű termék I/O panelje az előlapon foglal helyet és – a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül – négy darab USB 2.0 és egy FireWire csatlakozóval szolgál.

Az Obsidian 700D természetesen segédeszköz nélküli szerelhetőséget biztosít, ám a nagyobb testvértől eltérően az oldallapja nélkülözi a plexiablakot. A Corsair egyelőre nem árulta el a termék várható árát, sőt a megjelenésről sem nyilatkoztak. Ezekre az információkra várhatóan a CeBIT-en derül majd fény.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés