Hirdetés

Apró házat készített a tesztelőknek a Lian Li

A Lian Li elég érdekes, pókszerű „számítógépházát” pár napja már bemutattuk, most azonban újabb – ezúttal sem sokkal zártabb – házzal állt elő a távol-keleti gyártó. A Mini-Q szériába tartozó PC-Q06 típusú fémkockát is azok számára készítették, akik gyakran tesztelik, tuningolják alaplapjukat, így azt mindig a gépházból kivéve tartják. A Lian Li ládájának tetején ezért egy Mini-ITX vagy ATX alaplap elhelyezésére alkalmas felületet alakítottak ki.

Lian Li PC-Q06 [
Lian Li PC-Q06 [

Az alumíniumból készült ház 205 x 210 x 250 mm-es nagyságú, tömege pedig mindössze 1,2 kg. Egy darab 5,25 és szintén egy 3,5 colos meghajtót képes fogadni. Hagyományos ATX táppal használható, ami a gépház aljába helyezhető. Alapesetben Mini-ITX alaplapok rögzíthetők a PC-Q06 tetején, azonban egy külön kapható tálcával ATX alaplapok fogadására is alkalmassá tehető.

Lian Li PC-Q06 - az ősi alaplap csak szemléltető eszköz! [+]
Lian Li PC-Q06 - az ősi alaplap csak szemléltető eszköz! [+]

A házat május végén kezdik szállítani három színben. A fekete (PC-Q06B) és az ezüst (PC-Q06A) verzió 110 dollár körüli áron lesz kapható, ám a piros (PC-Q06R) festésűért csak 105 dollárt kérnek.

Lian Li PC-Q06 [+]
Lian Li PC-Q06 [+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés