Beviteli eszközök a köbön

A Gigabyte egyedi egere, a bőrborítású GM-M7800S tavaly jelent meg barna színben, Swarovski kristályokkal díszítve. A vezeték nélküli beviteli eszközt a gyártó most újra elővette, és kicsit frissítette a kinézetet. Az új verzió fekete színű lesz és fekete bőrrel vonják be, de a Swarovski kristályok ezúttal sem hiányoznak majd. Az egér egyébként 2,4 GHz-es rádiókapcsolaton csatlakozik a számítógéphez, lézerszenzora pedig 800 és 1600 dpi-s felbontásra is képes, míg a görgője négyirányú mozgatásra kiképzett. A GM-M7800S Elegant Vogue Wireless Mouse ára még nem derült ki.

Gigabyte GM-M7800S Elegant Vogue Wireless Mouse
Gigabyte GM-M7800S Elegant Vogue Wireless Mouse

A pár napja 3D monitorát bemutató Planar egy beviteli eszközt is bemutatott, ami kifejezetten a hasonló képernyőkhöz használt aktív záras szemüvegek mellé lett tervezve. A ProGlow billentyűzet-feliratai alulról megvilágítottak, aminek a fényerőssége hét lépésben állítható, így kellően kontrasztossá tehető a látványuk, ami a szemüvegeken át is könnyen észrevehető. Egyébként egy hagyományos kiosztású, 105 gombos klaviatúra USB csatlakozóval. Decembertől lesz rendelhető, az ára pedig 185 dollár.

Planar ProGlow [+]
Planar ProGlow [+]

A Zowie Gear a Celeritas névre keresztelt, játékosoknak szánt billentyűzetét mutatta be, ami ugyancsak decemberre várható. Az új eszköz egyik különlegessége a Zowie RTR, azaz Real Time Response (valós idejű válasz technológia), ami lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy emeljék vagy csökkentsék a gombnyomások ismétlésének sebességét. A gombok alatt 18 karátos aranybevonatos mechanikai kapcsolók rejtőznek, amelyek magas tartósságúak, maguk a billentyűk pedig jó minőségű bevonatot kaptak a komfortos használat eléréséhez. A termék hat gomb lenyomását is tudja kezelni, továbbá vannak multimédiás vezérlői, belső váza pedig fémből készült. A Zowie Celeritas ára 120 euró lesz.

Zowie Gear Celeritas [+]
Zowie Gear Celeritas [+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés