Trust kiegészítők garmadája karácsonyra

Hirdetés

A Trustról tudjuk, hogy az ünnepek közeledtével elárasztják a piacot a hasznos kiegészítőkkel. Az egerek piacát a KerbStone Laser Mouse és a KerbStone Wireless Laser Mouse pörgeti fel. A nevüknek megfelelően az előbbi vezetékes, míg az utóbbi vezeték nélküli, 2,4 GHz-es frekvencián üzemelő kapcsolattal kommunikál a számítógéppel egy USB felületen keresztül. Mindkét megoldás lézeres szenzorral dolgozik, mely 800 és 1600 dpi-s felbontással üzemelhet.

Trust KerbStone Laser Mouse
Trust KerbStone Laser Mouse

Az öt gombbal és egy görgővel felszerelt egerek ízléses fekete külsőt kaptak, a kialakításuk pedig kellően ergonómikus, ami kényelmes fogást biztosít. A vezetékes megoldás 18, míg a vezeték nélküli 26 euróba kerül. Az utóbbi csomag része két darab AAA-s elem, ami a termék működéséhez szükséges energiát biztosítja.

Trust KerbStone Wireless Laser Mouse
Trust KerbStone Wireless Laser Mouse

A Trust Crossfire Gamepad a játékosokat célozza meg. Az USB interfészre köthető termék egy nyolcirányú digitális paddal, két analóg karral és 12 darab gombbal rendelkezik. A vezérlő vibrációs hatásokat is képes kreálni, de csak akkor, ha egy PlayStation 3-hoz van csatlakoztatva.

Trust Crossfire Gamepad
Trust Crossfire Gamepad

A hosszú, 2,2 méteres vezetékkel ellátott gamepad 18 euróért vásárolható meg.

Végül, de nem utolsó sorban a Trust Tokyo 16” Notebook Carry Bag névre keresztelt táskáról is essen pár szó. A 385 x 266 x 44 mm-es termékbe maximum 16 hüvelykes notebookok helyezhetők, de van hely három toll, és pár egyéb kiegészítő számára is. Ezek között lehet egy iPod vagy más lejátszó, illetve a mobil masinához tartozó tápegység is. A fekete színben kapható táska 34 euróba kerül.

Trust Tokyo 16” Notebook Carry Bag
Trust Tokyo 16” Notebook Carry Bag

  • Kapcsolódó cégek:
  • Trust

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés