Hirdetés

A játékos egér és a miniatűr billentyűzetduó

Hirdetés

A játékosok számára készített egerekkel már tényleg tele van a padlás, de úgy néz ki, hogy az utánpótlás sosem szűnik meg. Ezúttal a Tt eSports döntött egy újdonság bemutatása mellett, ami az Azurues névre hallgat. A teljesen gumiborítású termék 1600 dpi-s, három lépcsőben állítható optikai szenzorral rendelkezik, a kommunikáció pedig USB 2.0 felületen valósul meg egy 1,8 méter hosszú kábel közbeiktatásával. A 130 x 70 x 30 mm-es periféria egy görgőt és három gombot tartalmaz.

Tt eSports Azurues
Tt eSports Azurues

A termék igény esetén súlyozható is, amihez három darab 4,5 grammos betét nyújt segítséget. A Tt eSports még nem hozta nyilvánosságra a start időpontját, de nagyon valószínű, hogy november végén már az üzletekben lesz az Azurues, aminek az ára egyelőre ismeretlen.

IOGEAR GKM571R
IOGEAR GKM571R

Az IOGEAR más vizekre evez, és két darab kisméretű billentyűzetet dobtak piacra. A 2,4 GHz-es vezeték nélküli kapcsolaton kommunikáló klaviatúrák elsősorban a HTPC-khez és a médiaszerverekhez készültek, amelyeket így kényelmesen lehet vezérelni. A termékeken optikai trackball is található, ami az egér mozgatásáért felelhet.

IOGEAR GKM581R
IOGEAR GKM581R

Az IOGEAR újdonságai közül a GKM571R jelzésű modell háttérvilágítással is rendelkezik, továbbá egy lehajtható fedő védi a billentyűket a portól. A GKM581R ívelt kialakítású lett, sőt több funkcióval is bír a multimédiás gomboknak hála. A termékek szállítása már megkezdődőt. Az árazás szempontjából előbbiért 100, míg az utóbbiért 90 dollárt kell fizetni.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés