Hirdetés

Olcsóbbfajta miditoronnyal bővült az AeroCool portfóliója

A lassan már klasszikussá érő belső dizájnnal megáldott újdonság természetesen nem kerülhette el az ARGB-s kezelést.

Az AeroCool nemrégiben egy új, belépőszintű miditornyot mutatott be, amit Skyline ARGB névvel jegyeznek. A 464 mm magas, 196 mm széles és 441 mm mély, 7 bővítőhelyes megoldás SPCC acél váza 0,5 mm vastag, és kétkamrás belterébe Mini-ITX, microATX, valamint ATX formátumú alaplapokat csavarozhatunk be.


[+]

A processzorhűtők 154,8 mm magasságig, a videokártyák (elülső ventilátor nélkül) 380 mm hosszúságig férnek el, miközben adatainkét két 2,5, illetve két 3,5 hüvelykes háttértárolón raktározhatjuk el. Hardvereink hűtését hét légkavaróval segíthetjük, amelyekből kettő a tápkamra tetejére költözhet, mialatt radiátorokból legfeljebb kettőt állíthatunk csatasorba; egy 120/240 mm-eset elöl és egy 120 mm-eset hátul.

[+]

A függőlegesen futó, címezhető fénycsíkokkal díszített, ABS műanyagból készült előlap két szélére szellőzőréseket tettek, a két USB 3.0 és két USB 2.0 portot, két audio jacket, no meg a LED-ek pislákolását dirigáló gombot elszállásoló I/O panel pedig a tetőre került. A kábelmenedzsment számára 12,9 mm széles térrészt hagytak szabadon az alaplapi tálca mögött, és a porszűrőkkel megtámogatott alkatrészeinkre akril oldallapon keresztül nyílik rálátás. Egy széljegyzetet még megér, hogy a fedélzeti világítást deszkánk megfelelő tüskesorával ugyancsak szabályozhatjuk.

[+]

A géplaknak két variánsa látott napvilágot; a Skyline-A-BK-v1 típusjelű darabhoz egy 120 mm-es, fekete színű léghajtót mellékelnek, míg a Skyline-A-BK-v2-es azonosítóval ellátott kivitel fénydiódákkal meghintett példányt kapott. Bár az anyagi vonzatot nem közölte a gyártó, egy lengyel webshopban már szembetalálkoztunk a házzal, honi pénznemre átszámolva körülbelül 22 500 forintos összegért listázva.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés