Hirdetés

Cylon ház az Aerocooltól

A Battlestar Galactica inspirálta miditorony megkapta a LED-es futófényt, persze kár, hogy az irányának nincs köze az eredetihez.

Hirdetés

A Battlestar Galactica című híres sorozat Cylon nevű robotjairól (vagy kiborgjairól, verziótól függően) nevezte el legújabb házát az Aerocool – ezt figyelembe véve igazán sajnálatos, hogy a sem a LED-es futófény, sem a dizájn nem emlékeztet a legcsekélyebb mértékben sem a szóban forgó szerkezetekre.


[+]

Maga a ház egy akrilüveg oldalpanelt és átlósan osztott előlappal szerelt formatervet kapott, az utóbbi osztás az, amelyben a LED-fények futhatnak le és fel. A rendelkezésre álló 13-féle effekt mellett a világítást szerencsére le is kapcsolhatjuk, ha nem szeretnénk éjszaka erre ébredni. Belül klasszikus, kétkamrás kialakítást találunk, elegendő hellyel egy ATX alaplap és hét bővítőkártya számára. A kívül 198 x 459 x 413 mm-nyi helyet igénylő Cylonba 371 mm hosszú VGA-kat és 155 mm magas CPU-hűtőket építhetünk be, ezenkívül pedig rendelkezésre áll két 2,5/3,5”-es és két dedikált 2,5”-es fiók HDD-k és SSD-k számára.


[+]

Ventilátorokból az előlap mögé három 12 vagy két 14 cm-es példány építhető be, felül és hátul pedig egy-egy 12 cm-es hely áll rendelkezésre. Radiátorok szintén az előlap mögé kerülhetnek, maximum 240 mm-es méretig. A fedlap elején található panel érdekessége, hogy a megszokott USB (2x2.0+1x3.0) és hangcsatlakozók mellett kártyaolvasó is található rajta, SD és microSD méretű nyílásokkal.

A Cylon ház már elérhető a boltokban, ára 40-50 euró körül mozog.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés