Új Thunderbolt 3-as dokkolót villantott a Belkin

A 100 x 100 x 30 milliméteres apróság macOS és Windows alatt egyaránt gond nélkül használható.

Hirdetés

A Belkin legújabb dokkolója a Thunderbolt 3 Dock Core névre hallgat, és a gyors adatátviteli sebességeket illetve kibővült csatlakozási lehetőségeket favorizáló noteszgép-tulajokat célozza meg. A ketyere segítségével kijelzőket, egeret, billentyűzetet, nyomtatót, pendrive-ot, külső merevlemezt, illetve egyéb eszközöket csatlakoztathatunk laptopunkhoz: a burkolaton egy 1.4-es DisplayPortnak, egy HDMI 2.0 aljzatnak, egy USB Type-C PD csatolónak, egy 3,5 mm-es audio jacknek, továbbá egy 10 Gbps-os USB 3.2 Gen 2 Type-A és egy USB 2.0 anyának, valamint egy gigabites Ethernetnek – és persze egy 40 Gbps-os Thunderbolt 3-nak, amihez egy 20 cm-es kábel jár – szorítottak helyet a tervezők.


(forrás: Belkin)

Egyszerre két 4K-s monitor meghajtása támogatott 60 Hz-en, de ha arra van igény, egyetlen 5K-s képernyővel is élvezhető ez a képfrissítési ráta. A csúcs a 8K felbontás 30 Hz-en, természetesen szóló módban.  Az USB-C PD-nek köszönhetően a Dock Core képes fogadni a notebook tápellátását (már ha az USB-C-s), és a legfeljebb 60 wattnyi kraftot a TB3 csatlakozó révén közvetíteni a gép számára. Mivel úgynevezett "dual-powered" apparátusról van szó, ennek a fordítottja is igaz: a csöppség a működéshez szükséges energiát közvetlenül Thunderbolton keresztül is felveheti.


(forrás: Belkin)

A 2 év garanciával forgalomba kerülő, 170 dollárt kóstáló újdonság július folyamán már megvásárolható lesz a gyártó webshopjában és Amazonján, de a cdw.com-on szintén bezsákolhatóvá érik majd a drága.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés