Szeretnél egy IGAZI hifi tornyot? Tessék!

A Bearmax MA-811-ben van lemezjátszó, két kazettás deck, CD lejátszó és rádió is, ráadásul úgy néz ki, mintha 30 éve gyártották volna.

Hirdetés

Vannak olyan egykori rendkívül népszerűnek számító termékcsaládok, amelyeken egyszerűen túllépett a technológia, és amelyek így szinte teljesen eltűntek mostanra. A VHS videómagnók, CRT tévék, és kazettás Walkmanek mellett ide tartoznak a hagyományos felépítésű hifi tornyok is, amelyek egykor uralták a nappalikat, hálószobákat, de mára kiszorították őket a mikro vagy egyéb kompakt rendszerek.

Bearmax MA-811
Bearmax MA-811 [+]

Mégis vannak olyan cégek, amelyek továbbra is látnak fantáziát az ilyen készülékekben, hiszen még ma is akadnak új modellek. Ilyen például a Bearmax MA-811 típusjelzésű terméke, amelyről első pillantásra simán azt hihetné bárki, hogy 30-35 évvel ezelőtt gyártották. A tradícióknak megfelelően a tetejére került a lemezjátszó egység, középen a két kazettás deck, alul pedig két, CD lemezek kezelésére képes optikai meghajtó. Elhelyeztek rajta egy USB portot, valamint egy SD kártyaolvasót is, és ennek köszönhetően a készülék képes az kártyákon, merevlemezeken, pendrive-okon található MP3 vagy WMA zeneszámok megszólaltatására is. Rendelkezik AM/FM tunerrel, így rádiózásra is alkalmas, beépített hangrendszerének maximális névleges kimeneti teljesítménye 2x2 watt, ára pedig 350 dollár.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés