Nagyfelbontású fájlok lejátszására képes mikro torony a Kenwoodtól

Hirdetés

A Kenwood még novemberben piacra dobja új mikro hifi rendszerét, az XK-330 típusjelzésű modell személyében. A 345 dolláros áron érkező újdonság 2x10 wattos maximális névleges kimeneti teljesítményt produkál és rendelkezik beépített optikai meghajtóval, amely az audió CD lemezek mellett az MP3 vagy WMA fájlokat tartalmazó korongok kezelésére is képes.

Kenwood XD-330
Kenwood XD-330 [+]

A fentebb említett tömörített állományok egyébként az USB porton keresztül is eljuttathatóak rá a külső adattároló eszközökről. Sőt, ilyenkor még a nagy felbontású (24 bit/96 kHz) WAV és FLAC formátumok megszólaltatása is biztosított. Nem hiányoznak az integrált AM/FM tunerek sem, aminek köszönhetően rádiózásra is használható. Támogatja a Bluetooth technológia (A2DP, AVRCP) profilok használatát is, ezáltal a kompatibilis eszközökről vezeték nélküli úton is eljuttathatóak rá az audiotartalmak.

A központi egység 18 cm széles, 22,4 cm mély, és 12,3 cm magas, súlya pedig 1,8 kilogramm. A hangfalak szélessége 10,2 cm, mélységük 15,8 cm, magasságuk 18,1 cm, és egyenként 1,7 kilogrammot nyomnak.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés